tisdag 13 juli 2010

Syndigt

Havskräftorna får stå som symbol för helgen. En helg fylld med godsaker.
De intogs tillsammans med annat fr havet på fredagkvällen. Efter torsdagens utsvävningar med Olssons middag var vi båda sugna på lite lättare och saltare mat.
Havskräftor räkor o lax. Å lite majo till. Mmmm enkelt o gott.

På lördagen började vi med att åka in till stan f att hämta förlovningsringen som gått sönder f andra gången. Förklaring: det finns luftbubblor i guldet. Kärt återseende.
Vi hittade även ett par solgula loafers i mjukaste mocka till sambon. Han kvittrade om att de kändes som handskar...

Tillbaka till huset o lite fix. Som gav hunger väl värd att nämna. Jag menar middagen igår blev man ju inte tjock av. Å lite tung i huvudet av drickat till fick oss att åka till J och beställa hamburgare. Med pommes. Vi satt på deras brygga o njöt till max.

På kvällen var vi bortbjudna. Till vänner vi tappat kontakt med under några år. Ljuv musik återuppstod. Å vilket käk! Först ett stort fart fyllt med sallad ostar skinkor korvar färska fikon. Därefter en matig sallad till grillat och på det en Sverigetårta.
På vägen hem tryckte det på rejält. Så med tankens kraft och mental styrka tog jag mig hem. Hade varit snyggt med en 45åring bajsandes i vägrenen....

Kvällen efter hade vi bjudning innan fotbollen.
Så mycket mat blev det i helgen. Bra gi dock. Förutom tårtan o fritten.
Lite syndig måste man ju få vara när det är semester!

2 kommentarer:

  1. Havskräftor är mumma!
    Vi köper aldrig kräftor från icas frysdisk längre.
    Men så tillbringar vi ju sommaren på Västkusten också...=)

    SvaraRadera
  2. Just det, västkusten = bästkusten - för oss som inte har kommit dit ännu, ja vi får hålla oss till godo med restaurangen Göteborg .... :) ser ut som ni har det riktigt härligt - gött!

    SvaraRadera

Välkommen hit! En rad från dig betyder oerhört mycket för mig. TACK!