tisdag 2 november 2010

I sta´n!


I torsdags fick vi nycklarna till vårt nya boende. Glada i hågen packade vi en liten provisorisk korg med lakan och champagneglas. Just det, vi hade storslagna planer, jag och sambon...

Det visade sig att det hade tjejerna oxå... de ville med. Så det blev till att packa stora ikeakassar med bäddattiraljer och sovartiklar... vår kväll, fick vi ta en annan kväll :)

Nåväl, torsdagen blev crazy.
"tack för nycklarna", därefter stack Mange iväg för att hämta bordet vi hade köpt, stolarna visade sig inte ha kommit från Lammhult, så sedan bar det av hem för att hämta stolar och den packning vi förberett.

Därefter iväg till IKEA för att köpa säng till oss och bäddmadrasser till barnen, de fick ligga på en hög av bäddisar första natten, deras sängar kommer senare när loften är klara. Under tiden som Magnus fixade sängarna, var jag och tjejerna och handlade lite till kylen. I förmodligen den dyraste Konsum i stan... inte ett ställe att storhandla på. Därefter ut igen för att köpa pizza. För visst ingår pizza i flyttbestyren? Under pizzaturen träffade vi tre olika sällskap som av olika skäl tog kontakt -allt från var är hållplatsen? till vilken restaurang är våra kompisar på?? - å jag njuter för fulla muggar - älskar att småprata med folk och inte bli rädd. Här ute i förorten hoppar man till om någon man inte känner söker kontakt, i stan är det annorlunda och skönt och härligt och helt fantastiskt. Jag går som på små moln. Ikväll är första kvällen vi kommer att sova i vårt hus. Titta till sonen lite. Känns redan som om vi har flyttat, det har vi inte fysiskt kan jag berätta - högar av saker att göra oss av med växer likt sopbergen i Brasilien - men mentalt - ja då är vi på plats i vårt nya boende. Å njuter av varje sekund, även om det är en byggarbetsplats just nu.