söndag 18 juli 2010

Som en räkmacka fast utan macka

Jag lyxar till det.


Har för ont i höften för att kunna gå till affären och köpa lunch, tar det som finns i kylen och se där!!! --> sambon har köpt färska räkor och tillbehör för en skagen! Den var tänkt att fixa för fredagens middag, men vi måste ha glömt bort det. Vilken tur.

Så en liten skagen med kall färsk potatis (lågt GI) och en kvarts avokado blev det till lunch. Njuter av varje tugga. Räkans tuggmotstånd, sältan och klägg-känslan (alltid lika gott dagen efter...).


Planerar för en stor kopp kaffe efteråt med lite energi-bar.Sambon har vaknat och är pigg som en mört och har energi som ett duracell-kaninsfotbollslag. Har satt sig i bilen och åkt iväg för att införskaffa div. pinaler för att färdigställa en ljusramp till badrummet, spraya högtalare vita för stereon till samma rum (sambon älskar att tappa upp ett bad och lyssna på World-music) och tydligen ska han även måla en del av huset som sonen inte kom åt. Oj, vad "lite" extralångsovmorgon kan ge energi....

Jag glider som på en räkmacka fram, har det superbra, förutom värken... men den tar inte ner mitt humör inte... för 2010 års målbild är GLÄDJE KRAFT och MOD. Punkt slut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen hit! En rad från dig betyder oerhört mycket för mig. TACK!