onsdag 28 juli 2010

Kläd- och matvånda


Semstervecka två är i full blom.

Här shoppas det för fulla muggar.

Oj vad vi har fyndat!
Fyller på inför resan till solen som äger rum alldeles snart.


Jag hittade 4 tunikor i olika modeller och färger och mönster och blev djupt förälskad i dem alla. En var jättebillig de andra betydligt dyrare, men min älskling till man, kom på att om man tog ett genomsnittspris på alla 4 så blev de ju inte så dyra.... gullig man jag har.


Skor var annars det vi var ute efter.

Jäklar vad mycket fula skor det finns - döttrarna håller inte med - för nitar är snyggt. Men där har jag blivit gammal, jag tror inte att du kommer hitta några nitade skor i min skohylla någonsin....


Yngsta dottern har tyvärr en plattfot (hennes hålfot är utplånad), vilket gör att ena foten är en storlek större än den andra och den "lilla" foten är en 41:a, då förstår du vad hon behöver för den större.... ibland kan en 41 gå bra (vet inte hur hon knycklar ihop tårna då iofs).. gata upp och gata ner letade vi... inte nog med att det är svårt med storlekar - sedan är fröken kräsen oxå... Till slut hittade vi ett par jättefina mockaballerina med lite detaljer på för det facila priset av 1800 kr.... fattar ni hur desperat jag var???? men nu har hon iaf ett par skor att ha på fötterna och de verkar jättesköna.. den glädjen hon visade när hon satte på sig dem - ja då är skon värd varenda krona.


Vi hade fått i uppdrag av sonen att köpa lite på rean - sambon hade ju fyndat så schysst för någon vecka sedan - men ack vad utplockat det var! Vi hittade dock både jacka, chinos, mocka-mockasiner och lite skjortor och tröjor. Sonen kom hem som hastigast, han har inte mycket tid att lägga på det här hushållet just nu - bunkrar kompistid inför resan som stundar - och provade allt och var super-dupernöjd även han! Han har sommarjobbat i tre veckor och ville lägga en del av det han tjänat på att "lyfta sin garderob lite" (tror att det figurerar en liten donna i pereferin...).


Till lunch åt vi kina och jag syndade med lite ris för att bli mätt och konsekvensen av det är att mitt blodsocker har gått upp och ner och jag somnade på soffan och vaknade jättehungrig och tryckte i mig en dubbelmacka med ost!!! jättegott!!! och Magnus vaknade oxå en stund senare och åkte och köpte indiskt.... nu har tjejerna varit nere i affären och köpt snacks... tror jag åker dit idag. Har ingen ork att inte ta - utan tänker äta. Tror jag.


Imorgon kommer det över lite vänner på tapas och på fredag ska vi packa för på lördag lyfter vi!! Härligt värre.

Så här glad är minstingen om man släpper ut henne på en strand i solnedgången och tar fram digitalkameran!

3 kommentarer:

 1. Så söt hon är din dotter! och va mysigt att få åka iväg....
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 2. Låter härligt med mycket shopping:)

  Kram Gunilla i Singapore

  SvaraRadera
 3. Oj, vilken dag ! Härligt när man kan fynda för som du säger så uppväger det o-fynden =) Söt tösabit :)

  SvaraRadera

Välkommen hit! En rad från dig betyder oerhört mycket för mig. TACK!