fredag 30 juli 2010

Vårt paradis

Imorgon bär det av. Till samma ställe som vi har varit på förrut. Till vårt paradis.
På Kreta.
3e gången vi åker dit.
Två år sedan sist.
Oj vad tiden går fort och oj vad lilltjejen har växt - just det hon har ju blivit tonåring sedan sist och jag har blivit långhårig :)

Vi åker till vårt hotell som vi hittade via tripadvisor.se - det låg högt på listan - lät för bra för att vara sant. Vi bokade in oss och hoppades att bilderna på hotellet skulle motsvara våra förväntningar något så när.
Vi hade tänkt oss vara där några nätter och sedan åka runt - men vi blev kära. Så otroligt kära i hotellet och de anställda och vill verkligen inte flytta på oss. Jag tror att vi flyttades runt i 4 el 5 olika rum under de 12 dagarna som vi var där. 2 dagar fick vi inte plats, utan fick åka iväg på ön... :) Längtade "hem" hela tiden.
Nu ska vi dit igen som sagt. Den här gången med barnen igen. Deras önskan att få uppleva paradiset. Vi tar med oss nära vänner oxå som är med första veckan, de har barn i samma ålder som våra äldsta, så jag misstänker att vi vuxna och vår minsta kommer få en del tid tillsammans.
Ungdomarna av den äldre kategorien kommer nog ha fullt upp med sitt.
Jag längtar till söndagmorgon när vi har vaknat, sätter på oss något lätt och går några steg till den öppna matsalen och får oss en liten härlig frukost från buffén, som inte är överdådig utan nogrannt utvald för att behaga hotellgästernas önskemål. Efter frukost tar vi vuxna en lång prommis till stora staden längs med havet och travar i sanden. Väl framme unnar vi oss en god kaffe och sedan bär det av hem (i taxi) för att väcka de övriga.
Vid 11 är vi på stranden och bara njuter. Hotellet står på stranden och allt är bara så underbart perfekt! :) Några sköna dopp i havet och kanske lite bodysurfing, däremellan solning och kaffe och lunch och mellis...
Det ska bli skönt att komma iväg. Har du hört det förrut?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen hit! En rad från dig betyder oerhört mycket för mig. TACK!