tisdag 2 november 2010

I sta´n!


I torsdags fick vi nycklarna till vårt nya boende. Glada i hågen packade vi en liten provisorisk korg med lakan och champagneglas. Just det, vi hade storslagna planer, jag och sambon...

Det visade sig att det hade tjejerna oxå... de ville med. Så det blev till att packa stora ikeakassar med bäddattiraljer och sovartiklar... vår kväll, fick vi ta en annan kväll :)

Nåväl, torsdagen blev crazy.
"tack för nycklarna", därefter stack Mange iväg för att hämta bordet vi hade köpt, stolarna visade sig inte ha kommit från Lammhult, så sedan bar det av hem för att hämta stolar och den packning vi förberett.

Därefter iväg till IKEA för att köpa säng till oss och bäddmadrasser till barnen, de fick ligga på en hög av bäddisar första natten, deras sängar kommer senare när loften är klara. Under tiden som Magnus fixade sängarna, var jag och tjejerna och handlade lite till kylen. I förmodligen den dyraste Konsum i stan... inte ett ställe att storhandla på. Därefter ut igen för att köpa pizza. För visst ingår pizza i flyttbestyren? Under pizzaturen träffade vi tre olika sällskap som av olika skäl tog kontakt -allt från var är hållplatsen? till vilken restaurang är våra kompisar på?? - å jag njuter för fulla muggar - älskar att småprata med folk och inte bli rädd. Här ute i förorten hoppar man till om någon man inte känner söker kontakt, i stan är det annorlunda och skönt och härligt och helt fantastiskt. Jag går som på små moln. Ikväll är första kvällen vi kommer att sova i vårt hus. Titta till sonen lite. Känns redan som om vi har flyttat, det har vi inte fysiskt kan jag berätta - högar av saker att göra oss av med växer likt sopbergen i Brasilien - men mentalt - ja då är vi på plats i vårt nya boende. Å njuter av varje sekund, även om det är en byggarbetsplats just nu.

7 kommentarer:

 1. *haha* Så du trodde ni skulle få inviga lägenheten själva ni:-) *räcker långnäsa*

  Nåja. Ni har hela livet på er:-)


  Puss å kram.
  Glad att du verkar glad.
  Har delat med mig av M:s ord till min systerdotter och hon blev glad och tacksam.

  SvaraRadera
 2. Hänger inte riktigt med?
  torsdag: "barnen, de fick ligga på en hög av bäddisar första natten"
  och
  tisdag: "ikväll är första kvällen vi kommer att sova i vårt hus"

  Och så låter min förort trevligare än den du lämnar - här pratar man ofta med folk man ser på gatan (eller är det bara jag?)

  Ser i alla fall fram emot att få se hela underverket till ny bostad och JA - gärna en triangeldejt innan dess - när du hinner andas igen ♥

  SvaraRadera
 3. Vad härligt med nytt boende och ny fräsch energi i livet.
  Hoppas du snart har tid och lust att blogga vidare. :)

  Lycka till med allt :)

  SvaraRadera
 4. Lycka till! Det låter som att du gjorde helt rätt val :)

  SvaraRadera
 5. Ny läsare här. Ska ni flytta? Så mysigt. Iaf när man har kommit till ro. Att packa är kanske inte lika roligt.
  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 6. Åh, så spännande allt låter!

  SvaraRadera

Välkommen hit! En rad från dig betyder oerhört mycket för mig. TACK!