fredag 9 juli 2010

Dagen efter

Igår skulle vi återupptäcka vårt Söder - på gammalt vis. Ihopslingrade o kära.

Riktigt så blev det inte. Visst kära. Inte himlastormande (en känsla jag fortf kan känna för min älskling dock. Något jag kände när jag föreslog vår date) Men där sonen hade gett oss en dos av realistiskt drama. Han håller ju på med att måla huset och igår rann det över för sambon som tyckte att de slarvade. Något jag uppmärksammat tidigare men inte fått gehör för. Nu såg sambon vad jag menade.

Så i taxin på väg till stan fick jag ringa sonen och skälla lite... Han var uppriktigt ledsen och påminde om att han inte är proffs. Då fick modern lite dåligt samvete.

Nåväl en stund senare var vi på Clarion o tog oss en GT. Sambon sammanfattade våra 6 år ihop med att kärleken är stark o komplett fast har fått en ibland lite för övermäktig dos av vardag över sig. Men att han, i mig, har funnit sin bästa vän.
Å min älskade älskling.

Prommis till Mosebacke. Fullt med glada stockholmare o turister i alla åldrar och sorter.

Därefter blev det bröderna Olsson. Vitlök. Revben. Crème caramel. Just det m vitlök.

Avslutning på Gondolens öppna bar. En drink m färska jordgubbar. Solen gick sakta ner o gav ett härligt rosa skimmer över Stockholms stads tak.

En kompis passerade lagom när vi skulle hem. Så skjuts till dörren. Perfekt.

I natt fick jag äntligen sova. Tacksam för det. Inga ungdomar som hade raveparty (natten till igår). Bara en sambo som snarkade högt. Mysigt. Trygghet.

Ps. Sonen som inte vill ha krig med oss ringde flera ggr under kvällen och ville meddela sig. Var hemma redan kl nio o låg i sängen. Älsklings-gucka.

1 kommentar:

  1. Åh vad jag är glad att jag får gunga med dig.
    Tack!

    SvaraRadera

Välkommen hit! En rad från dig betyder oerhört mycket för mig. TACK!