lördag 25 september 2010

Rysare utan dess like

Jo men jag skrev ju att vårt hus såldes i torsdags kväll... Vi var ute och firade när vi fick besked om att "nu så" och vi kunde skåla i champagne med våra vänner Lotta o Magnus. Vi satt på Esperanto och intog en underbar avsmakningsmeny och fick riktigt hålla i oss för att inte brista ut i glädjetjut. Restaurangen var fin. Och alla pratade lite dämpat vuxet så där. Maten var fantastiskt god och dyr. Vi bjöd våra vänner och det kostade lika mycket som en månads matpengar... Men vad 1000. Sälja hus gör vi inte så ofta. Å vi hade ju fått 825.000 kr mer än vad vi räknat med.

Nästa dag på väg till jobbet insåg jag att den klänning jag hade på mig var alldeles för varm och oskön. Å vi skulle ju skriva kontrakt kl 15. Å då vill man ju känna sig fin...
In på hm och shoppa. Lie ångest över impulsköpet som både blev nya byxor blus o skor ( jag hade varma stövlar till råga på allt och under dagen fick vi 20 grader varmt..).
På väg f att handla lunch låter set i väskan. Jag har fått sms.

Budgivningen är igång igen!!! De som dragit sig ur hade kommit tillbaka. Jag trodde jag skulle få fnatt!!! Sp länge vi inte hade underskrivet kontrakt var ser öppet att fortsätta budge.

Så 240.000 kr senare var huset åter igen sålt... Köparen bad att få tidigarelägga kontraktskrivandet....
kl 14.

Nu är huset sålt till ett par som älskar vårt hus. Det värmer ännu mer än pengarna. Idag var föräldrarna till paret utanför och jag bjöd in dem f en liten visning. De var alla så glada.
Känns jätteskönt för mig o Magnus. De år av slit och de pengar vi lagt ut har vi fått tillbaka både i monetärt och i bekräftelse/uppskattning.

Nu strax ska vi ner till brollan och skåla i champagne. Precis som Nica.
Tummen upp!

3 kommentarer:

 1. Vad kul att det gick vägen och jag skulle nog också önska att mitt hus gick till någon som älskade det!
  Om jag hade ett vill säga ;)
  Ha en härlig helg!

  SvaraRadera
 2. Verkligen tummen upp!
  Stort grattis till försäljningen!
  Förstår att det känns viktigt vem som tar över det efter er...man vill ju inte att det blir till en ruin...

  SvaraRadera
 3. Skålar för dig - stort grattis! ♥♥♥

  SvaraRadera

Välkommen hit! En rad från dig betyder oerhört mycket för mig. TACK!